eng | ita  
 
     
eng | ita

The former farm, near the town of Domus de Maria, is reconfigured and transformed into a multipurpose facility. The collective areas include internal paths, swimming pool, green areas, as well as dining areas and a wellness area. Taking a cue from the existing porch, it gives life to a new portico able to sort the various spaces within the environment and to mediate between the public and private sectors to ensure the right level of privacy for residences. The collective spaces and paths follow the direction of the new porch made out of red pigmented concrete, integrated with the existing porches in shape and size but, at the same time, opposite to the treatment material and color of the existing elements rethought white. The hotel is configured by suite overlooking the internal private courtyard.


 
info projects activities