eng | ita  
 
     
eng | ita

The project proposal addresses the theme of the house, which is an intimate, oasis of peace and privacy. Its versatility space, internal subdivision and functional remodulations and distribution are arranged to better meet the needs of rapidly changing real estate market. The project proposes the division of the area into 9 perpendicular bands. All apartments are arranged on two storey. They are opposite to one another and there is a central green area between them designed as an private park accessible through a large window from the individual units. The project, in terms of distribution, was thought to be easily reconfigurable and articulate. The individual units of different size and of both commercial and residential use are suitable for different articulation and division.


 
info projects activities